


Široki rezanci z govedino in julien zelenjavo
Testenine so zelo priljubljene po vsem svetu. Pripravljamo jih na toliko načinov, kolikor je kuharjev.



Priprava
- Korenje in papriko zrežemo na Julien (tanke rezance), govedino pa na tanke trakce.
- Česen samo na grobo nasekljamo.
- Na vročem voku (sezamovo olje) na hitro prepražimo govedino, ki smo jo prej solili in poprali, dodamo julien zelenjavo in na vročem ognju samo na hitro opečemo.
- Dodamo česen in zalijemo s telečjim fondom, pustimo da prevre.
- Ko se začne omaka gostiti, dodamo še al dente kuhane rezance ter vmešamo maslo in serviramo.
Sestavine

- 500 g širokih rezancev Zlato polje - Grande
- 200 g govejega roastbeefa
- ½ rumenega korenja
- ½ oranžnega korenja
- ½ rdeče paprike
- ½ zelene paprike
- 10 g česna
- 20 g masla
- 1 dl telečjega fonda